Babakocsi javítás

Babakocsi javítás

Új és használt babakocsi javítás ↗

Babakocsik, gyermek biciklik, mózeskosarak, stb. mechanikus problémáinak javításával is foglalkozom. Ha szakadás, varrási probléma van, azzal egy szabó-varró műhelyt keressen. Az elektromos meghibásodásoknak a kiderítése és javítása szintén nem az erősségem! Nem mindent tudok megjavítani, de amit lehet, megteszek. Alkatrész hiányában egyedi megoldásokat próbálok kitalálni.

Alkatrészek ↗

Sajnos alkatrész nincsen. Próbálkozom a gyártókkal kommunikálni, de nem egyszerűek, ezért a lehetőségek korlátozottak. Amit lehet, megteszek, de nem vagyok csodatévő varázsló. Ha találok megoldást az adott alkatrész megjavítására, vagy helyettesítésére, azt megoldom. Ezért nem tudok fix árat mondani előre. Ha önnek sikerült alkatrészt beszereznie, vagy felvenni a kapcsolatot az alkatrész ellátóval, szívesen veszem a segítségét! -=Megoldásra törekszem, nem lehúzásra!=-

Árak ↗

Minden meghibásodás más. Általában 8000.-Ft. alapdíjtól alakul a munkadíj + az alkatrész. Sok esetben magam készítem el, vagy helyettesítem valamivel. Az alap díjat (+szállítást) abban az esetben is ki kell fizetni, ha nem sikerül megoldani a problémát! (ritkán van erre példa). A hiba megállapítása után árajánlattal keresem meg önt! Nem akarok kellemtelen meglepetéseket sem önnek, sem magamnak!

Vásárlási garancia


Ha a terméke garanciális, ne engem keressen! Vegye fel a kapcsolatot a forgalmazóval/eladóval, ott kell érvényesíttetni!

Szervizelési garancia


Javításaimra nem tudok hosszútávú garanciát vállani, mivel nincs gyártói alkatrész ellátás. Ha sikerül megjavítanom, de 1-2 napon belül megint jelentkezik ugyanaz a probléma, természetesen garanciában újra megpróbálom, de nem biztos, hogy sikerülni fog! Ennek többnyire a műanyagok fáradása az oka. Természetesen minden tőlem telhetőt megteszek! Ebben az esetben felmerülő szállítási költségek szintén önt terhelik, kérem ezt is vegye számításba!

Szállítás

A szállítás hozzm és vissza önhöz szintén az ön költsége. ↗

Mielőtt elküldené a hibás termékét, előtte egyeztessen telefonon és emailben velem. Általában a hiba leírásával és a csatolt fotókból már nagyjából meghatározható, hogy tudom e javítani a babakocsit.

Ha az egyeztetés megtörtént, csak azután küldje a terméket. Ez lehet futárszolgálat, posta, vagy személyes is, de a személyes átadáshoz időpont egyeztetés szükséges!

A feladott csomagban legyen benne a Név Cím és telefonszám, hogy be tudjam azonosítani a tulajdonost!!!!

Gyakori hibák:
 - Fék nem működik - sok estben a gyártó szárazon rakja össze a babakocsik mozgó, műanyag alkatrészeit. Jobb esetben egy takarítás, kenés megoldja a problémát. Olaj és zsír használata nem javasolt, mert gyűjti a koszt. Használjon szilikon sprayt. 
Rosszabb esetben alkatrész törés, bowden szakadás fordul még elő. Ezeket nagyrészt tudjom javítani.
- Nem lehet kinyitni/összecsukni. - Ezek mechanikus hibák szoktak lenni, csak szétszedés után állapítható meg biztosan. Ezután derül ki, milyen alkatrész hibásodott meg és miért?!
- Lötyög, kattog, nyikorog, deformálódott - nagyrészt a karbantartás elhanyagolásának az eredményei, de előfordul, hogy a szegecsek, csavarok fellazulnak, ahogy növekszik a gyermek súlya. (na meg a jó magyar utak) 
Lehet még: a gyártó által meghatározott súly túllépésének következménye és a nem megfelelő használat eredménye is, melyek idővel törést is okozhatnak. (pl.: rángatás, dobálás, erőltetés)
- Alkatrész pótlás, hibák a részemről- nem minden esetben tudom ugyanolyan csavarral, szegeccsel, csapággyal összerakni a kocsiját. Sok esetben egyedi szabványt használnak a gyártók (ma már minden kínai), melyeket nem lehet itthon beszerezni! Ha működik a terméke, ez ne legyen vita tárgya! Legtöbb esetben csak roncsolással lehet szétszerelni a termékeket (szegecselés). Előfordul, hogy ilyenkor kisebb sérüléseket, karcokat ejtek a kocsin. Nagyon sajnálom! Vigyázok amennyire csak lehet, és minden esetben igyekszem ezt elkerülni illetve kijavítani!

Elérhetőségek Babakocsi szervizelés ügyben:

Mobil: +36 30 29 11 915 Farkas Zoltán

Email: szerviz_kukac_ewebshop_pont_hu