Főoldal

Üdvözöllek nálam!

fafa

Ez itt a hivatalos rész

Szolgáltató adatai:

Cégnév vagy egyéni vállalkozó neve: Farkas Zoltán EV
Szolgáltató székhelye, telephelye ill lakcím: 2310 Szigetszentmiklós, Üdülő sor 176
Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Szigetszentmiklós Város Önmkormányzati Jegyője
Elérhetőség: (fafamuffia@gmail.com)
Szolgáltató egyéb elérhetősége: (+36 30 29 11 915)
Adószám: 67792487-1-33

Tárhely szolgáltató:

LEBAKER Kft.
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-907033
Adószám: 14510241-2-42.

Postacím: 1173 Budapest Borsó utca 12-32.

Ügyfélszolgálat
munkanapokon 8-16 óráig
Tel.: 70/905-7660
support@cweb.hu

24 órás műszaki ügyelet
Tel.: 70/9057660

 

Most pedig köznyelven:

A nevem Farkas Zoltán, de sokan csak Fafa néven ismernek

Voltam és vagyok is bűvész, illetve Discjockeyként (DJ-ként) is tevékenykedtem, most pedig bűvészkellékek, színházi kellékek javításával, készítésével IS foglalkozom. Nagyjából huszon sok éve mozgok ezen a területen, kisebb – nagyobb megszakításokkal, ezért úgy gondolom, hogy lett némi tapasztalatom a szórakoztató iparban. Félreértés ne essék, nem akarok és nem is fogok itt észt osztani.

Csak pár szóban megemlítem kiknek készítettem ezt-azt.

Nem sok, de nem panaszkodtak és elég neves megrendelők, mint  pl.: Fővárosi Nagycirkusz, MACIVA, Vígszínház, Pesti színház…

 

Kicsi visszatekintés

A 90-es években a budapesti szórakozóhelyek 99 százalékában és szinte az összes szállodában, meg művelődési házban felléptem bűvészként. Dj-ként már kevesebb helyen, de rengeteget szerepeltem neves előadók szerzeményiben. Saját albumom is megjelent Hip-Hop/Rap műfajban, amely fellelhető az I-Tunes-on.

Édesapám Farkas Árpád Zoltán 1952. 04. 27. – 2003. 01. 27. (Zollores) bűvész volt a mesterem.

Az Országos Corodini Bűvész egyesület oszlopos tagja, tanítója és pár évig Elnök helyettese volt.

Sajnos kevés időt tölthettünk csak együtt, de ezidő alatt alaposan “belém verte” a bűvészet alapjait, a megjelenést és a közönség kezelést is. Ezeket nem tanítja sem DVD, sem Youtube, csak egy lelkiismeretes “mester”. Minden más tudást innen-onnan, barátoktól, klubokban, nagy odafigyelések, “ellesések” árán.

Mostanra jöttem rá, mekkora előnyöm van a mai bűvészekkel szemben. Az alapok elsajátításával szinte minden trükknek megfejtem a titkát, működését. De a trükkök elkészítéséhez már teljesen más praktikákat és trükköket kell alkalmazni. Ezeket az életből szereztem.

A mesterem “akció közben”

 

 

Íme pár visszatekintés az életemből. Sajnos nincs meg minden TV-s fellépésemről a felvétel, pedig rengeteget szerepeltettek!

Néhány elismerésem bűvészként:

Hatszor (6X) nyertem Országos első helyezettet zsinórban Általános bűvészként, egyszer pedig Nemzetközi első lettem Komikus illuzionistaként. Egyszer lettem negyedik helyezett is…  Aztán befejeztem a versenyzést és hakni bűvésznek álltam.

Azóta csak nagy ritkán tartok bemutatót, inkább csak barátoknak, barátokkal, vagy csak szemlélődöm. 

Néhány éve úgy döntöttem hogy ismét váltok és kellékek készítésével, na meg javításával akarok foglalkozni, mivel már szépen lassan elfogytak a mester emberek. Ezért jött ez a Blog ötlet, ahol elsősorban videó bejegyzéseket fog közzétenni, trükkökről, készítésekről, kipróbálásokról, néhány saját véleménnyel színesítve.

Várom a te véleményedet is! Ha teheted, kövess és tarts velem!