Üdvözöllek az oldalamon!

fafa
fafa

Először is a nevem: Farkas Zoltán

Eredetileg bűvészkellékek gyártásával foglalkozó blogot akartam készíteni, és persze foglalkoztam is a kellékek készítésével, de a magyar mentalitás miatt (minden tegnapra kell és ingyen), meg az egyéb megkeresések miatt úgy döntöttem, hogy minden munkámat itt fogom bemutatni. Így hát ez az oldal a referencia oldalam lett.

Csak röviden magamról, mert senkit nem akarok untatni az életemmel!

2016 óta vagyok egyéni vállalkozó. Azelőtt alkalmazott voltam mindenféle területen, de sajnos több dolog is hiányzott, ami egy jól működő munkáltató és alkalmazott közötti viszonyhoz szükséges:

  • a megbecsülés,
  • az elismerés és a
  • fizetés!

Cserébe viszont mindent meg kellett tudnom oldani, a webprogramozáson és marketingen át az autószerelésig és értékesítésig, ja és persze a szakmámat sem hagyták elhanyagolni…lakatos munkát is végeztettek velem, persze mindezt egy fizetésért, minimálbéren. Na meg persze könyvelés előkészítés, telefonos ügyfélszolgálat…stb…sorolhatnám a végtelenségig.

Egy a lényeg: Meguntam!

Kisebb-nagyobb hétvégi és fusi munkákkal kezdtem, de annyira megtetszett a munkám a megrendelőimnek, hogy sorra adogatták egymásnak a telefonszámomat. Később kiváltottam egy másodállású vállalkozóit, hogy számlát is tudjak adni, mert egyre több ismeretlen megkeresés is érkezett. Hát innen indultam! Szóval, ha érdekel mi mindent (is) csináltam már eddig, nézz szét az oldalamon. Pont azért készítettem, mert mindenhol mindenki a referenciákra kíváncsi.

Amennyiben további kérdéseid lennének, esetleg van konkrét elképzelésed és felmérésre, árajánlatra van szükséged, bátran keress a +36 30 29 11 915 mobilszámon.

Egyéb adataim:

Cégnév: Farkas Zoltán E.V. (kisadózó)

Adószám:67792487-1-33

Székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Üdülő sor 176.

Email: lakatos_kukac_ewebshop_pont_hu

Telefonszám: +36 30 29 11 915