Megrendelőim értékelései:

(Kérlek csak akkor értékelj, ha valóban igénybevetted a szolgáltatásaimat! Köszönöm.)

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait…

Kerítés, korlát, ablakrács, lépcső, kapu, korlát, galéria, előtető, garázs, szerkezet lakatos munkák Csepelen, Szigetszentmiklóson, egyéni vállalkozótól.

Ön elképzeli, én megvalósítom. Ha nincs ötlete én adok. Felmérem, és megtervezem. Legyártom és felszerelem.

Új kerítés kellene? Szeretné automatizálni a kapuját? Kéne egy tető a kocsija fölé? Jól jönne egy lépcső, korláttal? Valami modernre gondolt, vagy elég lenne egy egszerűbb is? Szeretné, ha biztonságban tudhatná az ingatlanját? Mit szólna egy modern kinézetű ablakrácshoz? 

Nos, ön jó helyen jár!

INGYENES FELMÉRÉS ÉS ÁRAJÁNLAT!

Hogyan megy ez az egész?

Ön megálmodja mit szeretne. Szétnéz az interneten milyen megoldások, legetőségek, formák, minták, dizájnok vannak, esetleg felvázolja a saját elképzelését egy papírlapra.

Ha végképp nincs ötlete, nézzen szét a Pinterest.com oldalon. Rengeteg ötlettel találkozhat.

Ha már nagyjából tudja, hogy szüksége van egy lépcsőre, vagy kapura, vagy bármire, és azt vasból szeretné, keressen meg az elérhetőségeim bármelyikén. (+36 30 29 11 915) vagy (lakatos_kukac_ewebshop_pont_hu) Egyeztetünk egy időpontot és helyszínt, majd a találkozásunkkor eldönti, hogy szimpatikus vagyok e önnek, vagy sem. Ha igen, felvázolja nekem mire gondolt és megpróbálunk összerakni egy képet az elképzelésiről. Természetesen ez nem kerül önnek semmibe, csak az idejébe.

Miután nagyjából összeraktuk fejben, hogy mit is szeretne, pontos méreteket veszek a területről. Ezután körülbelül megtervezem, lerajzolom az ön elképzelését. (ne várjon tervező irodai rajzot vagy 3D terveket, erre vannak szakosodott irodák) Ez alapján ki tudom számolni az anyagmennyiséget és annak költségét a munkadíjjal.

A kiszámolt mennyiséget és árat elektronikus úton elküldöm önnek (hogy nyoma legyen és később is visszakereshető legyen), mely alapján eldöntheti, hogy megfelelő e az ár, vagy sem. Ez még mindig nem kerül önnek semmibe.

Nincsenek rejtett költségek! Mindent pontosan feltüntetek az árajánlatban.

Itt felhívom a figyelmét, hogy előfordulhatnak a tervezett költségtől eltérő végleges árak, melyekre mindig előzetesen felhívom a figyelmét és az ön hozzájárulása nélkül nem költekezem! ( ilyen lehet pl.: márciusban kért árajánlatot, de csak 1-2 hónappal később rendeli meg munkát) Mivel az anyag árak is nagyban függnek az Euro aktuális árfolyamától, előfordulhatnak plusz- mínusz költségek, de erről mindig szólok. Előfordulhat, hogy felszerelésekkor a körülmények nem a legmegfelelőbbek ezért a számolt anyag helyett mást kell vennem. (pl.: 10cm hosszú csavar kevés egy kiskapu felszereléséhez, mert nem elég szilárd a beton. Ezért nagyobb csavarokat kell vennem)

Az árajánlatot mindig kinyomtatom és ezt ön szignózza két példányban.

Amikor ön szóban, vagy írásban megrendeli a munkát az árajánlat tudomásul vétele után, egy munkaszerződést írunk, ezzel is elkerülve az esetleges nézeteltéréseket. Ez a szerződés bebiztosítja önt arról, hogy a munkát elvégzem. Én is nyugodtan tudok dolgozni, és egy esetleges ellenőrzés során igazolni tudom, hogy ön megbízott engem a munkával. Természetesen ezt is két példányban írjuk alá hivatalosan.

A tervezett anyagköltség előlegét készpénzben, vagy átutalással is fizetheti, melyről minden estben írásos átvételi elismervényt adok.

Ha az a megfelelőbb, hogy ön szerzi be az anyagot, számomra az is megfelelő, de a szállításról is önnek kell gondoskodnia.

Amikor megrendelte a munkát, nem fogok másnap kezdeni!

Ennek az egyik oka lehet, hogy még az előző megrendelőm megbízását fejezem be. Természetesen a pontos kezdésem időpontjáról is előre egyeztetünk!

Második ok, hogy meg kell vásárolnom az anyagokat, amelyekkel dolgozni fogok. Ez szintén időbe kerül.

Egyes munkák elkészítését (előkészítését) nem a helyszínen végzem, hanem egy műhelyben. (pl.: kerítés elemek) Tehát a munka összetettségétől függően akár több nap, vagy akár hét is lehet, mire a kijelölt helyre kerül a megrendelt elem. Ez idő alatt természetesen megkereshet és megnézheti, hol tart a megbízás.

Felszerelést, kivitelezést megelőzően természetesen egyeztetnünk kell bizonyos feltételekről, amelyekre szükségem van.(pl.: áram, vagy el legyen pakolva a munkaterületről) Ezen feltételek ha nem teljesülnek, más megoldást kell keresnem (pl.: agregátor bérlése mert nincs áram – ez plusz költségekkel jár! Vagy nincs elpakolva a területről, ahol dolgozom, ezért nem tudom határidőre teljesíteni a munkát.) Ilyenkor a felelősség nem az enyém! Ezeket a feltételektek önnek kell biztosítania!

A munka akkor számít elvégzettnek, amikor én azt mondom, hogy kész! Addig kérem hogy ne rémüldözzön 🙂

Mint említettem, a munka akkor kész, amikor azt mondom, hogy kész!

Ezután ön megnézi, kipróbálja. Ha valamilyen kifogása, észrevétele van, még tudjuk orvosolni!

Ha megfelőlnek találta a munkámat, megtörténik szóban az átvétel. A hivatalos átvétel a munkadíj és hátralékok kiegyenlítésével, majd a munkadíjról szóló számla átadásával történik meg.

Minden nyersanyagról számlát biztosítok.

Itt meg kell jegyeznem, hogy ha ön cégként rendel, akkor a vasanyagról csak akkor tud számlát kérni, ha előtte fordított ÁFA nyilatkozatot tesz. A részletekről itt olvashat bővebben. 

A munkadíjról és egyéb anyagokról természetesen számlát biztosítok. A Vállalkozásom kisadózó, ezért a munkadíj számla 0% Áfát tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy költségként eltudja számolni, de nem tud belőle Áfát visszaigényelni.

A költségeket lehetősége van készpénzben és Banki átutalás utján rendezni. 

A munkáimra 1 év garanciát vállalok. 

Ez azt jelenti, hogy bármilyen meghibásodást (mint pl.: törés, ami nem jellemző, deformálódás…stb..) kijavítok.

A nem megfelelő használatból eredő és egyéb külső behatásoktól eredő hibákat is kijavítom, de ezek díjkötelesek.

Árajánlat kérés kapura
Kérem adja meg a nevét
Kérem adja meg telefonszámát. Felhívom a figyelmét, hogy az adatait bizalmasan kezelem, harmadik személynek nem továbbítom!
Kérem adja meg az Email címét. Felhívom a figyelmét, hogy az adatait bizalmasan kezelem, harmadik személynek nem továbbítom!
Kérem adja meg a címet. Felhívom a figyelmét, hogy az adatait bizalmasan kezelem, harmadik személynek nem továbbítom!
Ha más fajta kaput szeretne a megadottakon kívül, kérem jelezze!
Távirányítóval szeretné nyitni, vagy kézzel?
Hosszúség és magasság centiméterben
Kérem adja meg részletesen, mi lesz a kapu belselyében. Pl.: Deszkázva hosszában, Lécezve keresztben, Lemezelve, drótháló...stb.
Normál vasból készüljön, vagy mángorolt (kovácsolt vas jellegű) anyagból. Ha más az elképzelése, kérem írja le.
Legyen alapozva, festve, vagy ön szeretné színezni?
Ha egyéb elképzelései vannak, kérem sorolja fel ezeket.

Egyéb fémmukára árajánlat

Kérem adja meg a nevét
Kérem adja meg a telefonszámát! Tájékoztatom, hogy az adatait bizalmasan kezelem, harmadik félnek nem adom át!
Kérem adja meg az email címét. Tájékoztatom, hogy az adatait bizalmasan kezelem, harmadik félnek nem adom át!
Kérjem írja le részletesen az elképzelését

    Árajánlat kérése korlátra